Åbningstider

Mandag til fredag kl. 10.00 til 17.00
Lørdag kl. 10.00 til 13.00

Tilskud til heste

- Hvis din hest har brug for lidt ekstra

så har vi et stort udvalg af tilskud til hesten.

Vi forhandler HorseLux tilskud og har de fleste af deres tilskuds produkter hjemme.
Derudover har vi produkter fra Urtefarm, Innordic og Leovet samt st. Hippolyt.

Vi sælger også de efterspurgte rødbedechips og gulerodschips

Hvis du ønsker noget jeg ikke har, så bestiller jeg hjem til dig.


Kig forbi butikken og se det store udvalg

 

HorseLux Biotin

DKK 299/699,-
Koncentreret og letoptageligt biotintilskud, der indeholder alle hovens nødvendige næringsstoffer og byggesten - i de rigtige forhold. Kan købes i 1 og 3 kg.

HorseLux E vitamin

DKK 199/499,-
HorseLux E-vitamin er koncentreret, naturlig E-vitamin med selen, magnesium og 6 aminosyrer. Kan købes i 1 og 3 kg.

HorseLux Gærkultur

DKK 249/629,-
HorseLux Gærkultur. Kan købes i 1 og 3 kg.

HorseLux Hvidløg

DKK 299/499,-
Hvidløg er et af de ældste og mest kendte kosttilskud. Kan købes i 3 og 6 kg.

HorseLux Loppefrøskaller

DKK 159/399,-
HorseLux Loppefrøskaller anvendes til heste der får jord i maven/tarmen. Når loppefrøskallerne ender i hestens tarmsystem, omdannes de til en gele. Kan købes i 1 og 3 kg.

HorseLux Magnesium

DKK 129,-
Kan købes i 1 kg

HorseLux Mobilitet

DKK 599,-
HorseLux Mobilitet er et fodertilskud. Kan købes i 1 kg

Horselux Zink + kobber

DKK 199/499,-
Letoptagelig zink og kobber, som har en positiv effekt på hestens pels, hud, skellet og immunforsvar.

Elektrolytter


ST.HIPPOLYT

Lidt forskelligt af deres tilskud. Ring og hør om vi har det du skal bruge - ellers får vi det hjem.

HAMP strøelse

DKK 85,-

Muscl' E-vitamin

DKK 259,-
Vitamin E neutraliserer de giftige affalds-stoffer. Reducerer risikoen for muskelømhed. Vitamin E kan hjælpe med at forbedre frugtbarheden hos avlsdyr.

B-Express

DKK 159,-
Velsmagende B-vitamin i flydende form. Til heste der mangler energi samt ved pelssætning og fældning. Til nervøse heste og heste i hårdt arbejde.

Multi Feed

DKK 179,-
Højkoncentreret vitamin-/mineraltilskud i flydende form. Kan afstemme enhver foderplan. Fleksibel og økonomisk foderplanlægning.

Omega Active

DKK 129,-
Koldpresset hørfrøolie med højt indhold af omega-3 fedtsyrer. Giver en glansfuld pels og er særdeles gavnlig ved hudproblemer. Fremmer fordøjelsen og dermed foderudnyttelsen/omsætningen.

Ventilator

DKK 269,-
Giver omgående maksimal luft. Velgørende for hestens åndedrætsorganer. Indeholder sunde, æteriske olier.

Hip C - Boost

DKK 345,-
Hyben styrker immunforsvaret. Fremmer fordøjelsen via sit høje indhold af fibre og frugtsyre. Højt indhold af beta-caroten, C-vitaminer og mineraler.

Psyllium Sweet Apple

DKK 399,-
Velsmagende loppefrøskaller med smag af æble. Indkapsler sand og fører det ud af tarmene med gødningen. Opretholder en god fordøjelse.

Biotin

DKK 399,-
Støtte til opbygning og vedligehold af god hovkvalitet. Tilsat organisk zink og kobber.

Blood Sugar Regulator

DKK 1,5 kg: 499,- 3 kg: 799,-
Pelleteret urteblanding med Bukkehorn, Sortkommen og Lægestregbælg. Stabiliserer hestens blodsukker. Understøtter en sund stortarmsfunktion og et stærkt immunforsvar.

Cool Down

DKK 350 g: 129,- 1,5 kg: 399,-.
Beroligende urteblanding med magnesium. Kan anvendes til alle heste i kortere perioder. God til heste med nervøs adfærd ved fx klipning, transport, smed og dyrlæge.

Cool Down Ekstrakt

DKK 100 ml: 199,-.
Koncentreret beroligende urteekstrakt. God til heste med nervøs adfærd ved fx klipning, transport, smed og dyrlæge. Effekten af Cool Down forstærkes ved brug af Cool Down Ekstrakt i kombination. Anbefales periodevis pga. indholdet af Baldrian, hvis hesten har brug for ekstra ro.

Mare Balance

DKK 1,5 kg: 329,-
Beroligende urteblanding til hopper med adfærdsproblemer. Urterne har en beroligende effekt på hoppen og giver mere optimale forhold i træningen. Anvendes til hopper med ændret adfærd eller ved udfordringer med hoppens temperament. Må ikke anvendes til drægtige eller lakterende hopper.

Digestive

DKK 2 kg: 499,-
Unik kombination af gærkultur og urter. Stabiliserer fordøjelsen og understøtter en velfungerende stortarm. Højt indhold af omega 3 fedtsyrer.

Pelleterede Loppefrøskaller

DKK 3 kg: 389,- 10 kg: 1149,-
Rene Loppefrøskaller presset i piller. Har en sandudtrækkende og fordøjelsesfremmende effekt.

Pelleterede Loppefrøskaller med Urter

DKK 3 kg: 399,- 10 kg: 1199,-
Rene Loppefrøskaller med gærkultur og urter. Super god smag fra æble, hørfrø og urter. Tilsat probiotikum i form af Levucell SC gærkultur, så næringsoptag i tarmen øges. Har en sandudtrækkende og fordøjelsesfremmende effekt. I pilleform, så de først danner slim ved kontakt med mavevæsken.

Garlica

DKK 2 kg: 349,-
En unik kombination af Hvidløg og Ramsløg. Højt indhold af C vitamin som er en kraftig antioxidant og vigtig for immunforsvaret. Understøtter et stærkt immunforsvar. Kan bruges til alle typer heste - som en periodevis kur.

Breathe Easy

DKK 1,5 kg: 459,-
Unik kombination af aktive urter. Optimal blanding til at understøtte hestens luftveje. Understøtter et stærkt immunforsvar. Anvendes til heste med luftvejsproblematikker.

Clean It Out

DKK 0,5 kg: 429,- 1,5 kg: 999,-.
Unik bredtvirkende udrensende urteblanding. Indeholder bl.a. Aktivt Kul af organisk oprindelse med et naturligt indhold af lerpartikler. Stabiliserer fordøjelsen. Understøtter et stærkt immunforsvar. Indeholder et effektivt prebiotikum. Anvendes til heste som har behov for udrensning, har spist giftige planter, ved boksro eller ved hårde præstationer hvor der ophobes mælkesyre.

Elektrolyt Bolcher

DKK 500 g: 89,- 3 kg: 369,-
Let tildeling af elektrolytter, da de gives som bolcher. Fantastisk smag da der er tilsat druesukker. Anvendes til heste som sveder meget samt til heste der har behov for at væsken bindes i kroppen, så hesten hurtigere kan restituere efter hårdt arbejde.
Gårdbutikken Dyrenes Verden - Svanningehuse 31, Diernæs - 5600 Faaborg - Cvr: 25 77 00 99 - T: 30 96 26 76 - E: anette.jensen.nielsen@gmail.com
Webdesign: Søgemedier A/S | Cookiepolitik
Top