Åbningstider

Mandag til fredag kl. 10.00 til 17.00
Lørdag kl. 10.00 til 13.00

Hvem er vi?

- En lille familie på landet

med en hyggelig gårdbutik, som lægger vægt på professionel rådgivning og service samt en god, personlig kontakt til vores kunder.
Som baggrund for vores rådgivning, har vi selvfølgelig vores uddannelser, men nok så vigtige er de erfaringer, vi har med vores egne dyr.

Anette - er mig Du vil møde stort set hver gang  -Jeg er uddannet veterinærsygeplejerske og hvalpetræner.

 

GÅRDBUTIKKEN DYRENES VERDEN - EN VIDEN TIL FORSKEL

 

 

I undermenuerne, kan du se en præsentation af gårdens mennesker og dyr. 

Gårdens mennesker

Anette Nielsen

Født 1973. Uddannet veterinærsygeplejerske år 2000 på Silkeborg Dyrehospital. Uddannet fagveterinærsygeplejerske i klinisk etologi i 2005 (hunde- og katte-adfærd) Jeg har arbejdet som veterinærsygeplejerske frem til 2005, hvor jeg åbnede min egen dyreklinik i Herregårdscentret i Faaborg, under navnet Dyrenes Verden. Det var en fantastisk tid, hvor jeg lærte en masse og havde en rigtig god virksomhed med masser af dejlige kunder og deres skønne dyr. Jeg solgte klinikken i 2007, da vi ventede vores andet barn indenfor kort tid. Derefter har jeg kørt som konsulent for foderfirmaet Royal Canin i 2 år, hvor jeg har lært en masse om ernæring af dyr – især hund og kat. Jeg er også uddannet hvalpe- og unghundeinstruktør og har haft en del træningshold gennem årene. Det har været super sjovt. Pt. tilbyder jeg ikke træning. Men er altid klar til at hjælpe og give råd om træning af din hund.

Aksel Nielsen

Født 1968. Uddannet landmand. Aksel ejer gårdbutikken og driver gården med planteavl, juletræer samt pyntegrønt. Ligeledes varetager Aksel den daglige drift af ejendommen samt alt forfalden arbejde i butikken. Derudover sørger han for, at gården fremtræder pæn og imødekommende. Aksel har stor erfaring at dele ud af til havefolket. Det er også Aksel der bringer varer ud på vores ugentlige varetur.

Amalie Jensen Nielsen

Født 2006. Går på Enghaveskolen. Elsker at hjælpe til i butikken. Hendes fritidsinteresser er dyr, gymnastik, dans, billedkunst og musik. Derudover bruges en masse tid med legekammeraterne.

Alberte Jensen Nielsen

Født 2007. Går på Enghaveskolen. Elsker at hjælpe til i butikken Hendes fritidsinteresser er især ridning. Alberte har sin egen hest. Derudover dyr, gymnastik og musik. Derudover bruges en masse tid med legekammeraterne.

Preben Johansen

Preben hjælper i butikken og vil være at møde når vi holder fri.
Gårdbutikken Dyrenes Verden - Svanningehuse 31, Diernæs - 5600 Faaborg - Cvr: 25 77 00 99 - T: 30 96 26 76 - E: anette.jensen.nielsen@gmail.com
Webdesign: Søgemedier A/S | Cookiepolitik
Top