Handelsbetingerlser

Salgsbetingelser

1. Køb hos Dyrenes Verden Outdoor og Fritid

Der er ikke indgået en bindende købeaftale med Dyrenes Verden Outdoor og Fritid, før de har modtaget en ordrebekræftelse fra Dyrenes Verden Outdoor og FritidDyrenes Verden Outdoor og Fritidopbevarer ikke selve ordrebekræftelsen efter den er fremsendt til kunden.

2. Priser

Alle priser er inkl. 25 % moms og i Danske kroner, hvor intet andet nævnes. Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, ekskl. Færøerne og Grønland.
Der tages forbehold for: valutaændringer, force majeure, leveringssvigt, afgiftsændringer, udsolgte varer og trykfejl.

3. Salg generelt

Den angivne pris ved bestillingstidspunktet, er den gældende pris.Dyrenes Verden Outdoor og Fritidforbeholder sig ret til at påregne et bestillingsgebyr på DKK 25,00 inkl. moms, hvor bestillingen ikke er foretaget via Dyrenes Verden Outdoor og Fritidhjemmeside.
En bestilling slettes, såfremt den ikke er afhentet senest 4 hverdage efter bestillingen. Afhentningsvarer faktureres til den aktuelle pris på bestillingstidspunktet,
og prisen ændres IKKE hverken ved prisfald eller stigning.

4. Fortrydelsesret

Når varen returneres og fortrydelsesretten udnyttes kan dette kun ske, såfremt varen returneres i væsentligt samme stand og mængde som da du modtog den.
Fortydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, hvor det er helt åbenbart at brugen formindsker salgsværdien væsenligt.
Hvis du udnytter fortrydelsesretten skal du selv betale for fragten, når du returnerer varen. Hvis du har købt en vare via Internetbutikken hos os, har du ret til at fortryde købet.
Du skal bare returnere varen til os senest 14 dage efter du har modtaget den. Du kan returnere varen til os ved at nægte at modtage varen når den leveres.
Du kan også give fysisk fremmøde på vores adresse og der returnere varen eller sende den via post og fortryde købet.
Ønsker du at udnytte din fortrydelsesret bør du sende varen tilbage i original emballage, da manglende original emballage kan medføre at salgsværdien forringes,
hvorved man ikke kan betragte varen som returneret i væsentlig samme stande og mængde. Faktura vedlægges. Adressen er:

Dyrenes Verden Outdoor og FritidSvanningehuse 31, 5600 Faaborg

Ved fortrydelse af købet,
vil pengene blive indsat på din bankkonto. Du bedes oplyse om dit reg.nr. og konto nr. på din bank ved returnering af varer.
Tilbagebetalingen sker hurtigst muligt efter vi har modtaget varen retur og kontrolleret at den lever op til betingelserne for at fortrydelsesretten kan udnyttes.
BEMÆRK! Ved salg til virksomheder og offentlige institutioner ydes der ikke fortrydelsesret.

5. Særligt om butikssalg

Butikssalg: køb som er foretaget i vores butik: Ved butikssalg er der INGEN kontant returret, da man har lejlighed til, at undersøge varen inden overdragelsen/risikoovergangen sker.
Varen skal tilbageleveres i original og ubrudt emballage, da varen efterfølgende skal kunne sælges som ny. Ved tilbagekøb af ram og processorer sker dette altid til prisen på kundens faktura,
eller ved prisfald til den aktuelle dagspris.

6. Levering

Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos Dyrenes Verden Outdoor og Fritids grossister.
Der er en forventet leveringstid på 1-3 dage. Varerne kan afhentes i butikken, leveres med GLS eller Postnord til pakkeshop eller direkte til egen adresse.

7. Afbestillinger

Ønsker De at afbestille eller annullere en allerede afgivet bestilling, skal du ringe på tlf: 30 96 26 76, så vi kan annullere den.

8. Betaling

De mulige betalingsmåder er: Dankort, Visa Dankort, Mastercard. Efterkrav efter aftale (kun erhverv) Kontant (kun butikssalg) der er ikke mulighed for forudbetaling,
idet kundens retsstilling her, er væsentlig dårligere end ved andre former for betaling. Transaktionsgebyret overstiger ikke de af PBS fastsatte gebyrer.
Hvis du vælger at betale med betalingskort, trækkes beløbet når vi afsender varen.

9. Reklamationsret

Der ydes 2 års reklamationsret på produkter købt hos Dyrenes Verden Outdoor og Fritid. Forskellen på reklamationsret og garanti kan ses under Køberegler.
Er der yderligere reklamationsret eller garanti, vil det fremgå særskilt af fakturaen.
Skulle varen mod forventning gå i stykker under reklamationsperioden, tager vi kontakt til producenten, for at vurdere om varen bør repareres eller erstattes.
Skade på produktet som skyldes betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer eller groft misbrug fra brugerens side, er ikke dækket af reklamationsretten.

10. Anvendelse af reklamationsretten

Reklamation angående fejl og mangler skal meddeles  Dyrenes Verden Outdoor og Fritid inden rimelig tid efter varens modtagelse.

11. Forsvarlig returnering

Alle produkter, der returneres til  Dyrenes Verden Outdoor og Fritid skal være forsvarligt indpakket.  Dyrenes Verden Outdoor og Fritid anbefaler, at varen returneres via GLS, og at varen sendes som pakkepost.
På den måde er der mulighed for at spore pakken og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Dyrenes Verden Outdoor og Fritid.
Yderligere har kunden mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted.

12. Er De i tvivl

Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål, anbefaler Dyrenes Verden Outdoor og Fritid, at De retter henvendelse til os på telefon eller mail.

13. Særlige bestemmelser for erhvervsdrivende

Der gælder de samme salgsbetingelser som for forbrugere, dog med følgende modifikation. Der er ingen fortrydelsesret for erhvervsdrivende.
Der gælder 1 års reklamationsret fra oprindelig fakturadato. Ombytning eller reparation medfører ikke, at der løber en ny 1 års reklamationsperiode.  Dyrenes Verden Outdoor og Fritid forbeholder
sig ejendomsretten til varer købt på kredit, indtil den fulde købesum er lagt. Alle omkostninger i forbindelse med håndhævelse af ejendomsforbeholdet påhviler køberen.
Der påløber renter fra forfaldsdatoen med 1% pr. påbegyndt måned.

14. Firmaoplysninger

Firma: Dyrenes Verden Outdoor og Fritid
Adresse: Svanningehuse 31, 5600 Faaborg
Cvr: 25770099
Tlf.: 30962676
E-mail: faaborg@dvof.dk

15. Persondatapolitik/Privatlivspolitik

Politik for behandling af personoplysninger for kunder i forbindelse med deres køb af varer hosDyrenes Verden Outdoor og Fritid, Svanningehuse 31, 5600 Faaborg, tlf. 30962676, CVR.nr. 25770099
Som følge af dit køb hos os accepterer du nedenstående privatlivspolitik.

15.1 Generelt

Når du køber varer hos os registreres der oplysninger om dig.
Dette dokument er udarbejdet som følge af og på baggrund af EU’s Databeskyttelsesforordning, som får virkning i Danmark fra 25. maj 2018.05.17.

15.2 Privatlivspolitik

  • Webshoppen spørger efter dine kontaktoplysninger: Som minimum navn, adresse, e-mail og telefonnummer når du handler. Dine oplysninger opbevares i vores IT-system. Registreringen af disse oplysninger er for at kunne give dig service omkring dit køb samt for at gøre levering af varer muligt. Du kan naturligvis også vælge ikke at lade dig registrere hvis du handler fysisk i butikken. Ved handel i webshop kræves som minimum ovenstående oplysninger.
  • Dine kundedata opbevares hos os så længe du er kunde hos os. Af regnskabsmæssige årsager ønsker vi dog at gemme dine kundedata indtil vores regnskabsmæssige forpligtelser over for Told/Skat gør, at vi kan slette dine oplysninger. Denne periode er op til 5 år efter du sidst har været besøgt vores shop.
  • Vi bruger dine kundeoplysninger til eksempelvis kunne sende dig en sms/mail i forbindelse med køb og/eller nyhedsbrev hvis du har ønsket dette. Oplysningerne vil ikke blive videregivet til tredjepart.
  • Som kunde hos os kan du bede om at se de oplysninger vi har om dig og som du har afgivet til shoppen. Hvis der optræder forkerte data kan du naturligvis altid få disse oplysninger rettet.
  • Du kan bede om at blive slettet som kunde hos os. Dog kan det være at det rent regnskabsmæssigt være at vi er nød til teknisk at beholde dig som kunde i en periode. Hvis shoppen jævnfør gældende lovgivning er forpligtet til at opbevare din kundeoplysninger kan du ikke kræve at dine data slettes.
  • Dine kundeoplysninger opbevares i vores IT-system, beskyttet af password eller aflåst. IT-sikkerheden omkring dine data vurderes og ajourføres løbende.
  • Du har til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage, eksempelvis omkring nyhedsbrev. Dette kan du gøre ved at kontakte os. Hvis du vælger at trække dit samtykke tilbage, påvirker det ikke lovligheden af vores behandling af dine personoplysninger på baggrund af dit tidligere meddelte samtykke og op til tidspunktet for tilbagetrækningen. Hvis du tilbagetrækker dit samtykke, har det derfor først virkning fra dette tidspunkt.
  • Vi forbeholder os ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger – naturligvis altid således at persondataforordningen overholdes.

15.3 Kontakt

Ønsker du at se de data, som vi har gemt om dig, kan du kontakte  Dyrenes Verden Outdoor og Fritid på e-mail: faaborg@dvof.dk.
Mener du at shoppens behandling af dine data er forkert kan du henvende dig til Datatilsynet:
Datatilsynet, Borgergade 28, 5.sal, 1300 København K, Telefon: 33 19 32 00, E-mail: dt@datatilsynet.dk