Arion care

Viser alle 9 resultater

Hos Dyrenes Verden – Outdoor & Fritid forhandler vi et bredt udvalg inden for hundefoder. Vi forhandler anerkendte mærker, bla. ARION. Deres produkter henvender sig til alle slags hunde, uanset aktivitetsniveau og størrelse.

Mangler du hundefoder? Så kan du finde det her på siden.
Hvis du er i tvivl om noget, er du mere end velkommen til at ringe til os – så besvarer vi dit spørgsmål og gør dig klogere, inden du skal købe dit hundefoder.

Arion Care – SMAGSGARANTI

Det er en selvfølge, at man ønsker at holde sin hund i god form, og at man ønsker det bedste for den. Men ikke to hunde er ens. Nogle har specielle behov. ARION Care har løsninger rettet mod disse specielle behov. I samarbejde med dyrlæger har vi derfor udviklet fire forskellige produkter, som man kan anvende dagligt.

ARION Care indeholder en bredspektret tilsætning af præbiotika – MOS, FOS, GOS, Beta-glukaner og collagen. Samt et koncentreret indhold af probiotika, hele 1.000.000.000 pr. kg foder.

ARION Care angriber problemstillingerne ud fra tre vinkler

  • Aktive tilsætningsstoffer, olier og fedtsyrer.
  • Sikrer at hunden optager de aktive stoffer bedst
  • Stimulerer hundens eget immunforsvar

Alt dette er igen med til at sikre en bedre udnyttelse af foderet og de virkestoffer det indeholder.

Zink, biotin og essentielle aminosyrer i sammenspil med fiskeolier og vigtige fedtsyrer, sikrer samtidig en sund og skinnende pels.

Her hos Dyrenes Verden Outdoor og Fritid har vi personale der er uddannet i ernæring, så vi kan rådgive dig. På den måde får det helt rigtige til din hund.
HVER 7. sæk er GRATIS.

Læs mere