Arion Original kattefoder

Viser alle 16 resultater

Søger du kattemad i høj kvalitet, så er der god grund til at se nærmere på vores udvalg af Arion kattemad. Din kats trivsel afhænger i høj grad af det foder, du giver den, og Arion kattemad er specialudviklet med fokus på at give katte den næring, de har brug for. Energiindholdet og tilsætning af naturlige antioxidanter styrker immunforsvaret og giver en optimal fysisk form hos katten. Arion kattemad har et højt indhold af omhyggeligt udvalgt kød og gode råvarer, og det protein- og vitaminrige foder er med til at sikre, at den holder sig sund og velnæret. Arion kattemad fås i mange forskellige varianter, som du kan læse mere om nedenfor.

Husk, at når du køber kattemad fra Arion hos os, så får du hver 7. sæk gratis!

Arion kattemad til din kats behov

Det er vigtigt, at du giver din kat foder, som matcher dens alder og konkrete behov. Det er der rig mulighed for med Arion, som fås i mange forskellige varianter.

Arion Kitten er lavet til killinger fra afvænning, og til de er 12 måneder gamle. Arion Kitten kan også gives til den gravide kat, som har brug for ekstra kalorier. Anbefalingen går på at give Arion killingefoder til den voksne hunkat, fra hun kommer i løbetid, og til killingerne forlader hjemmet.

Arion Fit er kattefoder til voksne katte i alderen 1-9 år. Med Arion Fit kattemad får katten alle de vitaminer og mineraler, den har brug for.

Til den neutraliserede kat kan vi tilbyde Arion kattemad af typerne Sterilized samt Urinary. Smagsvarianten med laks egner sig godt til katte, der er glade for fisk, eller hvis du gerne vil give din kat et højt indhold af fiskeolier. Arion Sterilized med kylling er et sikkert hit hos de fleste katte, da smagen af fjerkræ som oftest falder i god jord.

Hvis din kat døjer med problemer med fordøjelsen i form af enten hård eller tynd mave, så er der god grund til at vælge den variant af Arion kattefoder, der hedder Sensible. Dette foder er nemlig udarbejdet med fokus på, at det skal være nemmere at fordøje for katten.

Til de større katteracer såsom MaineCoon har Arion udviklet varianten Large Breed. Dette foder giver ekstra pleje til kattens led, som kan være belastede som følge af kattens størrelse. Samtidig er pillerne større, fordi store katte godt kan lide noget at tygge på. Denne variant af Arion kattefoder kan også gives til mindre katte, når kattens led skal understøttes bedst muligt.

Til ældre katte på 9 år eller derover kan du gå efter Arion Mature. I dette kattefoder er der tilsat ekstra Glukosamin og Chrondotin, som er med til at afhjælpe ledproblemer.

Vi er glade for at kunne tilbyde Arion kattemad her hos Dyrenes Verden. Har du brug for hjælp til at finde den rette variant? Så kig gerne ind forbi en af vores butikker i Ringe eller Faaborg eller send os en mail.

Læs mere