Tilbud

Nordic Horse ICE Prestige 15 kg

Original price was: kr. 279,00.Current price is: kr. 223,20.

8 på lager

Varenummer (SKU): 5744001234556 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Fulddækkende pelleteret sportsfoder til Islandske heste. Sammensat specifikt til islænderens behov for ekstra støtte til hud, pels og hove. Bidrager med tang, hyben, svovl fra MSM, omega-3 fedtsyrer og urter. Her får du et produkt med råvarer af højeste kvalitet.

Nordic ICE Prestige kan anvendes til alle hesteracer, med behov for en god kombination af hurtigt og langsomt frigivet energi. Sikrer hesten energi til kraftfulde og højtydende præstationer med power, samt udholdenhed og kontrolbar energi, uden tilførsel af kornkerner. Den høje andel af urter tilgodeser hestens stofskifte, hud, lever og fordøjelse.

Fordele
Tilgodeser islænderens specifikke behov
Fulddækkende sammen med hestens stråfoder
Tilsat organiske mineraler, naturlige vitaminer og essentielle aminosyrer
Rig på sunde omega-3 fedtsyrer
Sikrer hesten energi til toppræstationer, uden den bliver for varm
God kombination af hurtigt og langsomt frigivet energi
Let fordøjelige råvarer og højt indhold af aktivstoffer
Tilsat MSM (svovl), tang og hyben

Særlig sammensætning
Nordic ICE Prestige er sammensat specielt til islandske heste som bruges aktivt i sport og konkurrencer, og/eller ældre heste, som har problemer med at holde huld.

Særligt til Islænderen
Nordic ICE Prestige er beriget med ekstra svovl fra MSM og tang, for opretholdelse af en sund pels og stærke hove. Indholdet af selen er tilpasset den islandske hesterace, og passer godt til heste importeret fra Island.

Præstationsevne i fokus
Nordic ICE Prestige tilgodeser islænderhestens præstationsevne, ved at tilføre en god kombination af hurtigt og langsomt frigivet energi. Den hurtigt frigivede energi kommer fra nænsomt bearbejdet hvedeklid, som bidrager med let fordøjeligt stivelse, der sikrer evnen til kraftfulde præstationer, uden brug af hele kornkerner. Den langsomt frigivede energi kommer fra fibre og fedtsyrer, som sikrer udholdenhed og minimal ophobning af mælkesyre.

Aminosyrer
Nordic ICE Prestige er tilsat en bred vifte af aminosyrer fra både esparsette, græsser, rapsskrå og hørfrø. Her tilgodeses en høj optagelighed og udnyttelse, der sikrer gode byggesten for muskeludvikling, hud-, hov- og pelskvalitet.

Led og bindevæv
Nordic ICE Prestige tilfører hesten hyben, MSM og kisel fra brændenælde, som understøtter et sundt bindevæv og optimal ledfunktion. Særligt velegnet ved hårde belastninger og konkurrenceridning.

Urter
Nordic ICE Prestige tildeler hesten brændenælde, mælkebøtterod, marietidsel, havtorn og rosmarin, for en god leverfunktion, optimalt stofskifte og høj tildeling af antioxidanter.

Omega-3
Omega-3 fedtsyrer bidrager med langsomt frigivet energi og understøtter hestens præstationsevne. Omega-3 fedtsyrerne tilgodeser derudover en optimal hud-, pels- og hovkvalitet, og understøtter hestens immunforsvar og luftveje.

Også velegnet til avlsdyr
Indholdet i Nordic ICE Prestige, er også særligt velegnet til avlshopper, føl og plage, af alle racer, som har behov for ekstra tildeling af protein. Pillerne gør produktet let for hesten at udnytte, og tilsatte roefibre understøtter fordøjelsen.

Duft og smag i top
Den nænsomme behandling af råvarerne betyder, at ikke kun næringsstofferne er bevaret, men også de mange naturlige duft- og smagsstoffer.

Fodervejledning
Vedligehold: 175 g pr. 100 kg hest dagligt.

Let træning: 200 g pr. 100 kg hest dagligt.

Moderat træning: 250 g pr. 100 kg hest dagligt.

Hård træning: 300 g pr. 100 kg hest dagligt.

Tildeles sammen med min. 2 kg grovfoder pr. 100 kg hest dagligt.

Hesten bør altid have adgang til rent og friskt drikkevand.

Sammensætning:
Roefibre, Esparsette, Hvedeklid, Ekstruderede hørfrø, Æblefibre, Ekstruderet rapsskrå, Natriumklorid, Calciumcarbonat, Hyben, Rapsolie, Monocalciumfosfat, Magnesiumoxid, Tangmel, MSM methylsulfonylmethan, Brændenælde, Mælkebøtterod, Marietidsel, Havtorne blade med blomster, Rosmarin blade

Analytiske bestanddele:

Energi 0,75 FE

9,9 MJ

Råprotein 15,70 %

Fedt 4,30 %

Fibre 16,10 %

Råaske 12,80 %

Calcium 1,65 %

Fosfor 0,80 %

Natrium 1,20 %

Magnesium 0,47 %

Stivelse 5,70%

Sukker 6,60 %

Tilsætningsstoffer pr. kg:

Vitamin A 15.750 I.E.

Vitamin D3 3.750 I.E.

Vitamin E 1.275 mg

Vitamin B1 28,70 mg

Vitamin B2 28,70 mg

Vitamin B6 24,60 mg

Vitamin B12 246,10 mcg

Niacin 164,10 mg

Cholinklorid 410,20 mg

Folinsyre 22,97 mg

Biotin 1.640,60 mcg

Calcium-D-Pantothenat 82,00
mg

Kobber 82,00 mg

Zink 352,80 mg

Mangan 164,10 mg

Selen 1,48 mg

Jod 3,61 mg

Yderligere information

Vægt 16 kg