Hundefoder

Viser 1–25 af 91 resultater

Hos Dyrenes Verden – Outdoor & Fritid finder du et stort udvalg af hundefoder til hunde i alle aldre og størrelser. Alt vores foder indeholder de nødvendige næringsstoffer, som din hund har brug for. Vi har desuden forskellige smagsvarianter som f.eks. laks, kylling og lam. Tag gerne et kig på udvalget og find det rette hundefoder til din firbenede ven.

Find det bedste hundefoder til din hund

Vi ved, at du gerne vil tilbyde det bedst tænkelige til din hund, så derfor forhandler vi udelukkende hundefoder fra nøje udvalgte mærker, så vi til fulde kan stå inde for kvaliteten. Der findes et væld af hundefodermærker derude, og det kan derfor også være lidt af en jungle at navigere i. Hvis du tænker: ”Hvilket hundefoder skal jeg vælge?”, så står vi klar til at hjælpe. Der er nemlig en række ting, du med fordel kan tage højde for, når du skal finde det bedste hundefoder til lige præcis din hund.

Et af de kriterier, der afgør, om der er tale om det bedste hundefoder for din hund er, om det passer til dens alder. Hvalpe har brug for ekstra næring til at vokse, og de skal derfor have en anden type hundefoder end ældre hunde. Er din hund en hvalp, kan du derfor med fordel gå efter hundefoder specielt til hvalpe. Er det en seniorhund, du har, så er det en god ide også at vælge hundefoder efter det. Overgangen til seniorhund vil være glidende, men en god tommelfingerregel er alderen 6-8 år. Det bedste foder til seniorhunde er med letfordøjeligt protein, en stor mængde af fibre samt en begrænset mængde af fedt. Du kan derudover vælge at supplere med kosttilskud til din hund. Det er især relevant, hvis den lider af en skavank af den ene eller anden slags.

Når det kommer til valg af det bedste hundefoder til din hund, så kan du også tage udgangspunkt i din hunds vægt. Store hunde vil grundet deres vægt have en anden belastning på deres knogler og led, og det bør der tages højde for i forbindelse med valg af hundefoder til dem. Små hunde kan derimod ofte døje med følsom hud eller hudproblemer. Derfor er det en god ide at gå efter hundefoder, der er udviklet med små hunde for øje. Denne type hundefoder har typisk et højt indhold af omega-3 og 6-fedtsyrer, som vil bidrage til, at hunden ikke får hudirritationer.

Lad os hjælpe med valg af hundefoder

Hos Dyrenes Verden forhandler vi blandt andet hundefoder fra Arion. Dette brand er kendetegnet ved at tilbyde mange forskellige varianter, der er lavet specielt efter forskellige kriterier såsom hundens størrelse, alder og aktivitetsniveau. Hos Dyrenes Verden forhandler vi også hundefoder, der er sammensat med brugshunde for øje, og som kan give hunden det brændstof, den har brug for.

Vi forhandler også Probiotic LIVE hundefoder, og her er der også mange forskellige varianter at vælge imellem, så du kan finde den bedste tænkelige variant til din hund. Også fra Probiotic LIVE er der forskellige smagsvarianter at vælge imellem. Kendetegnende ved dette hundefoder er, at det indeholder probiotika, som er levende mælkesyrebakterier, og at denne hundemad er baseret på naturlige ingredienser uden farvestoffer og konserveringsmidler. Du kan være sikker på, at samtlige af de hundefodermærker, der føres her hos Dyrenes Verden, er nøje udvalgt med øje for at give de bedste betingelser for vores firbenede venner.

Hos Dyrenes Verden har vi mange års erfaring med salg af hundemad. Skulle du have spørgsmål til vores sortiment, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig over både mail og telefon, ligesom du også er velkommen til at kigge indenfor i en af vores butikker i Faaborg eller Ringe.

Læs mere