Loppemidler

Viser 1–25 af 29 resultater

Det er vigtigt at beskytte din hund eller kat mod lopper, flåter og lus, da de i værste fald kan overføre farlige sygdomme som kan være fatalt for din bedste ven.

Bayvantic, Biospotix og Frontline er behandling og forebyggelse mod lopper, flåter og lus. Hvor Advantange kun er behandling og forebyggelse mod lopper.
Anibio er en naturlig måde at behandle og forebygge mod lopper og flåter da deres produkter er plantebaseret.

Hvordan kan jeg behandle min bedste ven? 

Der findes både Pipetter, Halsbånd, Spray, Dråber eller produkt til at sætte på halsbåndet.

Pipetter: De skal dryppes i nakken hver 4. uge uanset om du vælger BayvanticAdvantageBiospotix, eller Frontline.

Dråber: Der har vi Melaflon fra Anibio her skal du dryppe hunden eller katten i nakken hver 7. – 10. dag

Halsbånd: Der har vi Biospotix eller Seresto. Biospotix er et halsbånd der er baseret på Geraniol, det virker i 4 måneder før det skal skiftes, det findes til kat (max 35 cm i halsmål) , Small/medium hund (max 38 cm i halsmål) samt til store hunde (max 75 cm i halsmål) Hvor Seresto virker i 7-8 måneder og her hedder størrelserne – over 8 kg eller under 8 kg. Seresto er det halsbånd i kender fra dyrlægen.

Spray: Der er Frontline Spray som man kan spraye på hunden/katten, det er egnet til nyfødte hvalpe og killinger. Eller så er der Biospotix Spray som er plantebaseret.

Produkt til at sætte på Halsbåndet: Vi har Tickless Pet som du kan sætte fast på hundens eller kattens halsbånd som udsender harmløse ultralydsbølger, som hverken du eller hunden kan høre. Vi har også Anibio Tic-Clip Clip’pen er fremstillet af høj-kvalitets ædelmetal. Dens overflade er belagt med en speciel forsegling, der bevirker, at dyrene beskyttes i op til to år.

 

Husk også at behandle omgivelserne med enten Frontline Homegard Spray eller Anibio Umgebungsspray, da det kan tage op til 3 måneder at slippe af med lopper hvis de først er kommet ind i hjemmet.

 

Er du i tvivl om hvilket produkt du skal vælge? Så kom ind forbi en af vores butikker og få en snak.

 

Læs mere