ARION Fresh Adult Medium/large 12kg

kr. 349,00

7 på lager

Varenummer (SKU): 5414970055758 Kategorier: , ,

Beskrivelse

ARION Fresh Adult Medium Large

40 % af alle hunde i Europa er overvægtige. ARION Fresh Adult Medium Large er udviklet til at hjælpe hunde med at holde deres idealvægt, samtidig med at hunden får den nødvendige energi, føler sig mæt og trives.
Derfor er der i ARION Fresh Adult Medium large lagt stor vægt på følgende:

At holde idealvægten

ved at tilføre fuldkorn sikrer vi, via de rigtige kostfibre, en længere mæthedsfornemmelse og et mere stabilt blodsukker. Derved reduceres risikoen for unødigt kalorieindtag. Er også ideelt for hundens koncentrationsevne.

tilførslen af pre-biotica (FOS & MOS) stimulerer de sunde tarmbakterier. En sund tarmflora sikrer en optimal udnyttelse af foderet, så alle de vigtige næringsstoffer, vitaminer, mineraler, fedtsyrer og antioxidanter optages optimalt i kroppen. Alt sammen for en optimal kost og en stabil vægt.
Appetitten
ved at tilføre fersk kød i foderet sikrer vi, at hunden har god ædelyst og får hurtig energi. Kun hvis hunde har god appetit, kan vi skabe trivsel indefra.

Lettilgængelig energi

fersk kød indeholder protein i peptid form. Det er den form for protein, der hurtigst omsættes til energi og belaster hundens fordøjelsessystem mindst.
Sund hud og pels
ved hjælp af lakseolie, hørfrø (omega olier), biotin og zink i det helt rigtige forhold.
Bemærk: Dette produkt indgår ikke i vores ”Hver 7. sæk gratis” ordning

Yderligere information

Vægt 13 kg