Foder til katte

Viser 1–25 af 49 resultater

Som katteejer vil du med garanti gerne tilbyde din kat det bedste af det bedste. Derfor fører vi hos Dyrenes Verden et solidt udvalg af foder til katte af høj kvalitet. Vi kan blandt andet tilbyde Arion kattefoder og Eukanuba kattefoder. Vi forstår vigtigheden af korrekt ernæring og guider dig gerne i valget mellem vådfoder og tørfoder til katte. Du finder udvalget af kattefoder fra forskellige anerkendte brands lige her.

Hvor mange gram tørfoder skal en kat have?

Hvilken mængde af foder, der er den rette for din kat, afhænger blandt andet af, om det er en inde- eller udekat. Udekatte vil nemlig typisk supplere det foder, du giver den, med at gå på jagt eller måske spise lidt af det kattefoder, som er tilgængeligt hos naboen. Hvis din kat er kastreret eller neutraliseret, har det også indflydelse på den mængde af foder, den skal have. Disse katte har nemlig ofte et lavere energibehov, men også en større sult. På pakken vil du som oftest kunne finde en fodervejledning, hvor du ud fra kattens alder og vægt kan finde frem til den rette mængde.

Husk, at når du skifter til en ny type af kattefoder, så er det en god ide at gøre det langsomt over en længere periode, hvor du blander det nye foder med det gamle og gradvist lader den nye variant af kattefoder udgøre en større og større del. På den måde vænner katten sig langsomt til foderet.

Vores udvalg af foder tæller både tørfoder og vådfoder til katte. Tørfoder bør udgøre størstedelen af kattens kost, mens vådfoder blandt andet kan tages i brug, hvis du har mistanke om, at din kat ikke får nok vand. Mange kan derudover godt lide at give deres kat vådfoder for hyggens skyld. Her er det vigtigt, at du medregner det i kattens kalorieindtag, så din kat ikke tager unødigt på.

Sådan finder du det rette tørfoder til din kat

Udvalget af tørfoder til katte er ganske stort, og det kan derfor også være nemt at miste overblikket, når du skal finde den helt rette variant til din kat. Først og fremmest er der kattens alder at tage højde for. Der er nemlig udviklet tørfoder til killinger, voksne katte og seniorkatte, som har til formål at sikre, at de får den helt rette næring. Derudover finder du også foder til steriliserede katte, katte med særligt sensitive maver samt racespecifikt tørfoder til katte, så du kan sikre en artstilpasset diæt. Der er med andre ord rig mulighed for at imødekomme din kats specifikke behov ved hjælp at det rette foder.

Vi guider dig gerne gennem udvalget af kattefoder, så du kan give din kat de bedst mulige betingelser med foder af høj kvalitet. Vi kan kontaktes på mail og telefon, og du er også velkommen til at kigge indenfor i vores fysiske butikker i Faaborg eller Ringe.

Læs mere