Kattegodbidder

Viser alle 25 resultater

Godbidder til katte egner sig godt til flere forskellige formål. De kan bruges i forbindelse med træning af din kat, og du kan også finde dem frem, når den blot fortjener lidt ekstra lækkert. Hos Dyrenes Verden har vi mange forskellige typer af kattegodbidder, og du vil helt sikkert også kunne finde noget, din kat vil kunne lide.

Om valg af godbidder til katte

På samme måde som med foder til katte er også kattegodbidder udviklet med fokus på at imødekomme forskellige behov hos katten. Du kan blandt andet vælge mellem glutenfri godbidder, anti-hairball-godbidder samt godbidder med fokus på at sikre sunde tænder og tandkød.

Er der netop flyttet en lille killing ind hos dig, og vil du gerne forkæle den lidt ekstra, så er der god grund til at gå efter godbidder til killinger. Det er nemlig vigtigt, at både foder og godbidder er tilpasset den unge kats ernæringsmæssige behov, da den stadig er i vækstfasen.

Ud over at give din kat den rette næring, så er det selvfølgelig også vigtigt, at godbidderne falder i din kats smag. Heldigvis fås godbidder til katte i et væld af forskellige smagsvarianter, så du kan finde din kats favorit. Her er der god grund til at prøve sig lidt frem med forskellige varianter. Du vil hurtigt finde ud af, om det er kattegodbidder med oksekød, lam eller måske fisk, som din kat foretrækker. Søger du det sikre valg, så kan det meget vel være kattegodbidder med kylling, du skal bestille hjem. Kylling falder nemlig i de fleste kattes smag.

Kattegodbidder til forkælelse og aktivering

Kattegodbidderne tages ofte frem, når katten skal forkæles lidt ekstra, men de egner sig også godt til andre formål. De kan nemlig være til stor nytte i situationer, der er uvant for katten såsom et dyrlægebesøg. Allerede ved det første besøg hos dyrlægen kan du give din kat godbidder, så den helt fra start forbinder det med noget positivt. Giv selv din kat godbidder eller få personalet til det, så din kat bliver mere positivt stemt over for det nye sted og den uvante oplevelse. Det vil også komme dig til gode ved fremtidige dyrlægebesøg.

Kattegodbidder egner sig også godt til aktivering af katten. Du kan putte dem ind i en aktivitetsbold og lade katten prøve kræfter med at få dem ud. Du kan også vælge at gemme dem rundt om i huset, så katten selv skal snuse sig frem til sin belønning.

Kattegodbidder fra populære brands

I jagten på de rette godbidder til din kat er det vigtigt, at næringsmæssigt indhold, smag og kvalitet går op i en højere enhed, og det kan du være sikker på at finde i udvalget her hos Dyrenes Verden. Her finder du godbidder til katte fra blandt andet Brit Care, Trixie og StarSnack. Tag gerne et kig på udvalget og find den rette variant til din kat. Se også andet pleje og tilskud til din kat, for et sundt velvære. 

Skulle du få brug for hjælp til at finde vej gennem udvalget af kattegodbidder, så du kan tilbyde det bedst mulige til din firbenede ven, så står vi klar til at hjælpe. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores godbidder til katte eller de andre produkter i vores sortiment.

Læs mere