Tilskudsprodukter

Viser 1–25 af 147 resultater

Hos Dyrenes Verden forhandler vi nøje udvalgte produkter, som kan hjælpe dig med at give dine dyr de bedste betingelser. Vi fører også et stort udvalg af vitaminer til heste, så du nemt kan finde lige præcis det, din hest har brug for. Du har mulighed for at vælge mellem vitaminer til heste i snackform, flydende form eller som piller. Du finder vores udvalg af vitaminer til heste nedenfor.

Værd at vide om fældesæson og B-vitamin til heste

Når foråret melder sin ankomst med højere temperaturer og flere lyse timer, så betyder det samtidig også, at fældningssæsonen er i gang. Dette afspejler sig i, at heste får en mat pels, ligesom du også kan opleve, at din hest er mere sløv i denne periode. Fældningsperioden er også en tid, hvor der er særligt god grund til at supplere med ekstra B-vitamin, da hesten har brug for særligt meget af lige præcis dette vitamin til at sætte ny pels. Ved at give B-vitamin til din hest i forårsperioden kan du gøre dit for, at den hurtigt taber pelsen og efterfølgende får en skinnende blank pels. Her hos Dyrenes Verden finder du B-vitamin til heste i både flydende form og i pulverform.

Det er en god ide at kigge ind i de mange muligheder, der findes, når det kommer til vitaminer til heste. Med de rette hestevitaminer kan du nemlig afhjælpe en række af problemer hos din hest, ligesom du kan give den de bedste betingelser ved gennem vitaminer at styrke alt fra muskler og knogler til fordøjelsen.  

Få hjælp til valg af vitaminer til din hest 

Der findes et væld af forskellige vitaminer til heste, og det kan derfor godt være svært at vide, hvilke vitaminer du skal vælge til din hest. Her er det en god ide at tage udgangspunkt i din hests symptomer, da forskellige vitaminer vil kunne lindre dem. Samtidig kan der også være behov for at forskellige vitaminer alt efter årstiden. Hos Dyrenes Verden forhandler vi også forskellige blandinger, som består af unikke sammensætninger af vitaminer og mineraler, der kan være med til at afhjælpe manglen på flere forskellige vitaminer hos din hest. 

Hvis du træner meget med din hest, så er det særligt vigtigt at være opmærksom på at tilføre ekstra vitaminer, da behovet her vil være ekstra stort.  

Vil du gøre det ekstra nemt at få lokket vitaminer i din hest, så kan det gøres med vitaminer i snackform, som er udformet som små godbidder til din hest. Vi kan også anbefale dig at vælge en sliksten, som heste elsker for deres gode smag, og som gør det nemt at få tilført de nødvendige vitaminer og mineraler. En sliksten kan placeres på folden eller i boksen, så hesten nemt kan gå til og fra, som den selv ønsker det.  

Vi står klar med gode råd og vejledning, når du skal finde de rette hestevitaminer. Kontakt os gerne via telefon eller mail, eller kig indenfor i vores butik i enten Faaborg eller Ringe.  

Læs mere