HobbyFirst NO Mess 15kg

kr. 240,00

68 på lager

2 STK. 450,00

Beskrivelse

Hobby First No Mess Vildtfugleblanding er et varieret strøfoder, der vil lokke mange forskellige fuglearter til din have.

Hobby First No Mess Vildtfugleblanding består af en lang række naturlige lækkerier, som havefuglene vil elske at få serveret. Og da fuglenes smag er varieret, så er foderet det naturligvis også. Dette foder vil tiltrække alt fra spurve til dompapper, mejser til bogfinker, så din have bliver både livlig og farverig. En god måde at tiltrække endnu flere fugle på er at sørge for at stille et fuglebad op, som fuglene kan bruge.

Hobby First No Mess Vildtfugleblanding er et strøfoder, der både kan spredes i åbne områder og bruges sammen med en foderdispenser eller et foderbræt. Det har stor betydning, hvor i haven du placerer foderbrættet. Fuglene vil helst have et åbent område med hurtig adgang til skjul i træer eller buske, hvis der kommer en sulten kat eller rovfugl forbi. Og hvis du selv vil nyde synet af fuglene, er det bedst at placere brættet sted, du kan se fra dit vindue.

Hobby First No Mess Vildtfugleblanding giver dig en stor pose vildtfuglefoder, der indeholder en spændende og varieret blanding af korn, frø og nødder, der er med til at lokke mange fugle til din have. Hobby First No Mess Vildtfugleblanding smager herligt og får fuglene til at pippe af glæde og så hjælper foderet også med at dække fuglenes behov for fedt og protein.

Vigtige fordele

Kan med fordel kombineres med en foderdispenser eller et foderhus, der naturligvis også kan købes her på hjemmesiden.
Daglig fodring giver dig faste vintergæster i haven.
Adgang til et fuglebad kan give mange flere fugle i haven.
De afskallede frø giver mindre griseri og efterladenskaber, når fuglene har spist.
Lækkert og varieret helårsfoder med nødder, frø og korn, som havens fugle elsker.
Indeholder godt med fedt og protein, der hjælper fuglene gennem en streng vinter.
Tiltrækker mange forskellige fuglearter.
Hvis du placerer foderbrættet, så det kan ses fra vinduet, kan du nyde synet af fuglene hver dag.

Hobby First No Mess Vildtfugleblanding indeholder noget for enhver fuglesmag og sørger for farverige gæster i din have.

Yderligere information

Vægt 16 kg