HORSELUX Grow 15kg

kr. 219,00

8 på lager

Varenummer (SKU): 5714805000046 Kategorier: ,

Beskrivelse

HorseLux Grow er et velsmagende og fiberrigt foder til føl og plage, samt drægtige og diegivende hopper. Et korrekt sammensat foder til hesten i vækst er medvirkende til at give den en god start på livet.

Foderet har særlig fokus på:

Dosering af vitaminer og mineraler

Lavt indhold af sukker og stivelse

Lille daglig dosering

Gærkultur for optimal fordøjelse

HorseLux Grow indeholder flere fiberrige råvarer, som tilgodeser hestens fordøjelse på bedst mulige måde, ligesom at foderet også tilføres omega 3-6-9 igennem Eponaolie.

Der er lagt stor vægt på en korrekt sammensætning af organiske mineraler og coatede vitaminer, som hesten i vækst har behov for. Både under drægtigheden, i laktationsperioden og frem til hesten eller ponyen er færdigudvokset.

?Foderet har et lavt indhold af sukker og stivelse, hvilket betyder, at væksthormonerne hos hesten i vækst ikke burde påvirkes negativt. Dette giver sammen med vitaminer og mineraler en sund og jævn vækst.

?HorseLux Grow er tilsat gærkulturen Levucell, som er den samme, der findes i HorseLux Gærkultur. Dette er for at sikre føllets fordøjelse den bedste start på livet, ligesom at det har en positiv effekt hos hoppen.

Holdbarheden er 6 måneder fra produktionsdatoen, da der efterfølgende ikke kan garanteres for næringsstofindholdet.

Sammensætning:

HorseLux Pilledel* 60,00 %
Grønpiller 9,00 %
Lucerne hø 8,00 %
Æblefibre 5,70 %
HorseLux Eponaolie** 4,40 %
HorseLux FiberPellets*** 4,00 %
Melasse, roe 3,00 %
Sojabønne, toasted 2,90 %
Gulerodsflager 1,00 %
Ærteflager 1,00 %
Majsflager 1,00 %
*HorseLux Pilledel indeholder: sojaskråfoder (37%), grønmel (25%), tørgær (7%), rapskagefoder (5%), fedt (5%), samt vitaminer og mineraler.

**Blanding af lecithin og sure olier (botaniske) fra kemisk raffinering af raps, soja og solsikke.

*** FiberPellets indeholder: Sojaskaller (57%), roefibre (15%), hvedeklid (11%), lucernegrønmel (10%), rapskagefoder (6%), hørfrø (1%).

Analytiske bestanddele:

Fordøjelig energi 0,90 FE/kg.
Råprotein 20,3 %
Råfedt 9,3 %
Træstof 12,1 %
Råaske 14,5 %
Sukker 6,7 %
Stivelse 6,1 %
Calcium 18,5 g/kg.
Fosfor 8,5 g/kg.
Natrium 3,8 g/kg.
Magnesium 6,6 g/kg.
Svovl 7,0 g/kg.
Lysin 13,9 g/kg.
Methionin 3,0 g/kg.

Tilsætningsstoffer pr. kg.

Sacc. Cerevisiae / Levucell 9,4 mia. CFU

Levucell / HorseLux Gærkultur

I flere af HorseLux’ produkter er der tilsat Levucell, som er den samme gærstamme, der findes i HorseLux Gærkultur. Levucell er en probiotisk gærstamme, som arbejder i hestens stortarm (blind- og tyktarm). Her fodrer Levucell de ”gode” mikroorganismer og giver dem bedre levevilkår ved at hæve pH i tarmen. Dette giver i sidste ende en neutral pH i hestens tarm, en bedre fiberudnyttelse og derved en velfungerende stortarm og hest. (Læs mere under HorseLux Gærkultur)

Yderligere information

Vægt 16 kg