Salvana Senior Vitamin&mineral 8kg spand

kr. 339,00

3 på lager

Varenummer (SKU): 4024106003457 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Salvana Hestevitamin og mineral Senior er et velsmagende rent vitamin og mineralfoder til alle hesteracer i alle aktivitetsniveauer og i alle aldre – men specielt tilpasset den ældre hest og stofskiftefølsomme heste. Det forsyner hesten med det daglige behov for vitaminer, mineraler og sporstoffer, hvor mineraldelen er delvis organisk for bedste optagelse. Salvana Hestevitamin og mineral tilpasses de danske forhold årligt og er til og med kornfri og derfor yderst relevant også for de heste der behøver en stram og lavkalorieholdig kost.

Senior udgaven indeholder hyben som har et naturligt højt indhold af vitamin C, der støtter hestens immunsystem, virker som antioxidant og har en kendt gavnlig effekt på hestens led, som alt sammen er gavnligt for den aldrende hest.

Vi har tilsat aminosyrer i ren form. Aminosyrerne i produktet er tilsat for et højne kvaliteten af proteintildelingen til den aldrende hest. Ældre heste optager ikke protein så godt og derfor er det vigtigt at tildelingen af protein foregår med et højkvalitetsprotein. En måde at sikre dette på er at tilføre de mest essentielle aminosyrer i ren form. Proteinet er meget afgørende for bevarelsen af muskelmasse og understøtter herved den aldrende hests muskulære system.

For yderligere støtte til hestens led er råvaren Spirulina spp. tilsat. Spirulina spp. – som er en ferskvandsalge – er desuden en kraftig antioxidant og attraktiv for alle heste, men specielt for den aldrende og følsomme hest.

Desuden er både kieselgur og tørret vindrueskind tilsat i attraktiv høj mængde, begge dele gavnligt for den aldrende hest og desuden støtter indholdet af plantepolyfenolerne i vindrueskind den stofskiftefølsomme hest.

Produktet kan anvendes alene samme med grovfoder eller det kan bruges som supplement, i de tilfælde, hvor der gives kraftfoder i for lav dækkende mængde.

Det er presset i små piller der er meget velsmagende idet de indeholder naturligt æblefibre der dufter og på lucernegrønmel, hvilket også giver en skøn grøn farve. Blandingen er kornfri og lav på sukker (under 2%) og stivelse (under 1%).

Salvana har over 100 års erfaring og har igennem tiden altid været lig med kvalitet. Bevidstheden omkring høj kvalitet i produktionen er i flere årtier dybt forankret. Gennem årene har kvalitetskontrollen udviklet sig til kvalitetssikringssystemer, som bliver tydeliggjort med de talrige certifikater. Det giver til forbrugeren en kvalitet man altid kan stole på. Alt Salvana foder produceres uden genteknik.

Yderligere information

Vægt 8 kg