Sience Selective Kanin pellets 5 kg.

kr. 259,95

1 på lager

Varenummer (SKU): 5015622206445 Kategorier: ,

Beskrivelse

Naturligvis velsmagende og sund
• Høj fiber til velvære og vitalitet
• Kind til tænderne
• Fremmer sund fordøjelse
• Naturligt stor smag og tilfredshed

Dyrlæger mener, at fiber er vigtigst når anbefaler kanin mad *. Vilde kaniner spiser primært spiser græs, hvilket naturligt indeholder 20-25% fibre. Kaniners tænder og fordøjelse har udviklet sig til at have en fiberrig kost. Supreme Science Selective har 25% fiber, så du kan fodre dine kaniner med en fiberrig, velsmagende kost, der vil hjælpe med at holde din kanin sund.

Med foder som den vigtigste kilde til fiber, indeholder Selektiv masser af andre lækre, naturlige ingredienser også – hørfrø med Omega 3 & 6, der hjælper til at holde din kanin hud og pels i tip top stand, samt naturlige præbiotika at hjælpe med at fremme gode bakterier.

Har du tjekket etiketten på dine kaniner ‘mad sidst? Tag et kig, fordi mange kanin fødevarer indeholder melasse eller sirup eller andre sukkerholdige ingredienser. Denne ekstra sukker i en kanin kost kan føre til overspisning og fedme. Det kan også føre til tandproblemer også.

Fodring Selektiv for første gang?

Hvis du fodrer Selektiv til dine kaniner for første gang, skal du sørge skifte fra en fødevare til en anden, gradvist over 10-14 dage. I første omgang bør du blande en lille mængde Selektiv med dine kaniner ‘nuværende mad, langsomt faldende gamle kost, mens gradvist at øge mængden af ??Selective. En pludselig ændring i kosten kan forårsage fordøjelsesproblemer – selv når du skifter til en bedre kvalitet kost!

Og glem ikke frisk hø og vand! Dine kaniner bør have en ubegrænset adgang til hø og vand på alle tidspunkter.

Har du modne kaniner, der er i alderen fire år plus? Har du overvejet, at de kan have specifikke ernæringsmæssige behov? Selektiv kanin 4-år + tilbyder en kost, der er skræddersyet til at understøtte de ernæringsmæssige behov hos ældre kaniner, der er mindre aktive, og det blandet med den fineste kvalitet Timothy Hø. Den indeholder velsmagende urter, der er pakket med naturlige antioxidanter, som hjælper med at opretholde appetitten og med at holde dine modne kaniner glade og sunde.

Har du unge kaniner i alderen omkring 4-20 uger, eller en gravid / ammende pige? Har du tænkt over deres særlige ernæringsmæssige behov? Selektiv Kanin Junior er specielt udviklet til at understøtte de ernæringsmæssige behov hos unge og gravide / ammende kaniner. Den indeholder ekstra protein til at hjælpe støtte vækst og udvikling. Desuden er selektiv Rabbit Junior beriget med en blanding af aminosyrer, vitaminer og urter til at tilvejebringe en naturlig kilde til antioxidanter, og er med til give kaniner en god start i livet.

SAMMENSÆTNING:
Lucerne måltid, sojabønner skrog, hvede, wheatfeed, flager ærter, hørfrø, roetrævler, soybeanmeal, sojaolie, Monocalciumphosphat, calciumcarbonat.

ERNÆRINGSMÆSSIGE TILSÆTNINGSSTOFFER / kg:
Vitamin A 15000 IE, Vitamin D3 1500 IE

Analytiske bestanddele:
Råprotein 14,0%, Træstof 25,0%, Råfedt 4,0%, Råaske 8,0%, Calcium 0,6%, natrium 0,3%, Fosfor 0,4%.

Fås i 350 g, 1,5 kg, 3 kg, 5 kg og 10 kg pakningsstørrelser.

NB: Kan indeholde spor af GMO, da produktet er pakket på fabrikker, hvor der pakkes andre produkter der indeholder GMO.

Yderligere information

Vægt 5,5 kg