Sensitive Medium 12 kg

kr. 569,00

6 på lager

Varenummer (SKU): 5414970060783 Kategorier: ,

Beskrivelse

Arion Original Sensitive Medium svarer til den gamle vare Adult Medium Lamb & Rice 12 kg (105532)

Arion Original Sensitive Medium er et glutenfrit hundefoder, udviklet til at dække nærings- og energibehovet, for mellemstore voksne hunde fra 12 måneders alderen.

Arion Original Sensitive Medium er rig på animalsk protein og animalsk fedt for at sikre tilstrækkelig med essentielle aminosyrer samt O3- og O6-fedtsyrer, der giver sund hud pels.

Arion Original Sensitive Medium er et monoprotein produkt, hvor alt animalsk protein kommer fra lam.
Et monoprotein produkt er mere allergivenligt, end produkter hvor man blander proteinkilder, da det minimerer risikoen for kløe og irriteret hud.

Lammekød er en rigtig god kilde til vitamin B12, som styrker hundens nerver og er vigtige for hundens blod. Lammekød er også en kilde til mineralerne kalium, fosfor, jern, zink og selen. Mineralerne styrker blodomløbet, udviklingen af knoglerne og immunforsvaret. Derfor er Arion Original Sensitive Medium også det rigtige valg for nervøs anlagte hunde.

Arion Original Sensitive er et fuldfoder til voksne hunde. Denne glutenfri lammebaserede opskrift indeholder en blanding af naturens bedste fibre og præbiotika til at støtte fordøjelsen. Arion Original Sensitive Medium er tilsat et bredt spektrum af præbiotika. Præbiotika er ufordøjelige kostfibre, som er med til at gavne miljøet i tarmene ved at stimulere væksten af de gode tarmbakterier (probiotika). I Arion Original Sensitive Medium er FOS (fructo-oligosaccharider), MOS (Mannan-oligosaccharider) og GOS (Galacto-oligosaccharider) anvendt som præbiotika.

Arion Original Sensitive Medium er 100% naturligt og derfor uden kunstige smagsforstærkere, farvestoffer eller konserveringsmidler.

Ingredienser:
Lam (36%; 14% fersk lam og 22% tørret lam), ris, majs, ærter, animalsk fedt, hydrolyseret animalsk protein, roemasse, grønsagsfibre, mineraler, tørgær, loppefrøskaller, yucca schidigera, ß-glukaner, F.O.S., G.O.S., M.O.S., tørrede urter (Rosmarinus sp., Curcuma sp., Eugenia sp.).

Yderligere information

Vægt 13 kg