Staldren salve 250 ml

kr. 125,00

3 på lager

Varenummer (SKU): 5710130003837 Kategorier: ,

Beskrivelse

Staldren® Salve til heste
Staldren® Salve er den ultimative løsning til hudreparation og sårheling hos heste for at forhindre bakterieinfektioner.

Fordele ved produktet
Salven er skabt til udvortes brug på åbne sår og irriteret hud hos bl.a. heste. Denne specialudviklede salve kombinerer de velkendte desinficerende og udtørrende egenskaber fra Staldren® og holder også irriterende fluer væk for at forebygge bakterieinfektioner.

Med dens gode konsistens er det nemt at påføre salven direkte på såret. Påfør den i et dækkende lag, indtil hele såroverfladen er dækket af en beskyttende skorpe. Denne effektive behandling er særligt velegnet til at fremme helingen af sår og rifter hos heste.

Salven er også særdeles effektiv til behandling af muk hos heste. Muk er en almindelig hudlidelse, der påvirker hestes hove. Ved regelmæssig påføring af denne salve kan dens desinficerende egenskaber bidrage til at bekæmpe bakterier og reducere inflammation, fordi den udtørrende effekt af salven hjælper med at holde det berørte område rent og tørt, hvilket kan være med til at fremme helingsprocessen.

Gentag påsmøringen dagligt eller efter behov, indtil problemet er løst. Den unikke sammensætning af Staldren® Salve tillader, at den dannede sårskorpe forbliver intakt, hvilket eliminerer behovet for at fjerne tidligere påført salve. Kontinuerlig brug er nødvendigt for at opnå optimal sårheling.

Yderligere information

Vægt 0,5 kg