Brogaarden Solsikkeblad 30 g

kr. 29,95

18 på lager

Varenummer (SKU): 5700000011246 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Brogaardens Tørrede Solsikkeblade – et tilskudsfoder til kanin, marsvin, chinchilla, hamster, degu, mus, rotte og ørkenrotte.
Tørrede solsikkeblade er en velsmagende og nærende snack, som er ideel til kaniner og gnavere. Solsikkebladene har et højt indhold af protein og vitaminerne A, C, D & E samt et højt fiberindhold, som kan bidrage til en sund fordøjelse hos dit kæledyr. Du kan med fordel blande Brogaardens Solsikkeblade i dit kæledyrs hø, for at øge aktiviteten hos dyret.

Solsikkeblade indeholder proteiner af høj kvalitet, som bidrager til fordøjelsesenzymer samt vedligehold af muskulatur.
Solsikkeblade er rige på fibre og er derfor et godt valg til en varieret fiberbaseret diæt til kaniner, marsvin og andre gnavere.
Solsikkeblade har et højt indhold af flere forskellige vitaminer, herunder vitamin A, C, E og K, som alle bidrager til et stærkt immunsystem. Vitamin C er vigtig specielt for marsvin, da de ikke som andre dyr er i stand til at producere det selv. Derfor skal marsvin have vitamin C gennem foderet for at undgå at der opstår mangler.
Magnesium, kalcium, kalium og fosfor er mineraler, som alle er vigtige for knoglesundhed, tænder og muskelfunktion.
Solsikkeblade har et højt indhold af vitamin C og andre antioxidanter, der bidrager til at beskytte kroppens celler mod skader og celleforandringer.
Brogaardens Solsikkeblade er af høj kvalitet og skånsomt bearbejdet, renset og pakket. Det er 100% naturprodukt uden tilsatte farve, konserveringsmidler og brug af pesticider, hvilket gør det til et godt valg for dine kaniner og gnavere. Brogaardens Solsikkeblade er nøje udvalgt for at sikre, kvalitet og højt indhold af næringsstoffer som dit kæledyr behøver.

Vær opmærksom på at Brogaardens Solsikkeblade kun bør udgøre en mindre del af kaniner og gnaveres samlede diæt, som primært består af hø og græs. Andre typer grønsager er også vigtige for dyrets sundhed og trivsel.

Yderligere information

Vægt 0,1 kg