KONG Extreme Str. S

kr. 109,95

7 på lager

Varenummer (SKU): 03558511160 Kategori:

Beskrivelse

KONG Classic er en klassiker blandt hundelegetøjet. Dens specielle struktur gør den ideel til tygning og leg, og kan endda fyldes med godbidder

Hunde har en naturlig trang til at jage og tygge. Med KONG Classic giver du din firbenede ven et hundelegetøj, der har været populært i årtier og som er designet specielt til at tilfredsstille denne trang. Det klassiske KONG-produkt er lavet af rødt naturgummi med en behagelig tekstur, der ligefrem inviterer til gnave.

KONG Classic egner sig perfekt til at fordrive kedsomhed og er et fantastisk apport-legetøj, når du er ude på gåtur i den friske luft. Det, der gør hundelegetøjet til noget helt særligt er, at den hopper og springer helt uforudsigeligt, hvilket yderligere stimulerer hundens jagt- og legeinstinkt og sikrer langvarig underholdning.

Du kan også fylde KONG Classic med godbidder, som tyggeben og andre tyggesnacks. Når din hund har fanget KONG Classic, kan den få hundegodbidderne. Hundeejere fortæller, at deres hunde har brugt timer på at beskæftige sig med KONG classic. Så der er taget hånd om beskæftigelse, der appellerer til mange sanser.

KONG Classic fås i mange forskellige størrelser – passende til både store og små hunderacer.

KONG Classic i overblik:

KONG hundelegetøj til voksne hunde.
Springer og hopper helt uforudsigeligt
Fyld den med en lækker godbid F.eks. tyggeben og andre tyggesnacks
Tilfredsstiller den naturlig trang til at jage og tygge
Farve : sort
Materiale: naturgummi

Yderligere information

Vægt 0,2 kg