Beskrivelse
Analytiske bestanddele
Protein 32%
Fedtindhold 10%
Træstof 2%
Råaske 8%
Calcium 1,1%
Fosfor 1%
Taurin 0,2%
Tilsætningsstoffer med ernæringsmæssige egenskaber
Vitamin A 20.000 IE / kg
Vitamin D3 1.000 IE / kg
Vitamin E 100 mg / kg
E1 (jern) 50 mg / kg
E2 (jod) 1,4 mg / kg
E4 (kobber) 7 mg / kg
E5 (mangan) 57 mg / kg
E6 (zink) 65 mg / kg
E8 (selen) 0,2 mg / kg
Farvestof (r)
Antioxidant (er)
Magnesium 0,1%
Sammensætning
Kød og animalske derivater
Kylling 25%
korn
Vegetabilske proteiner ekstrakter
Fisk og fiskeprodukter
Laks 4%
Olier og fedtstoffer
Derivater af vegetabilsk oprindelse
grøntsager
Ærter og gulerødder 1%
Gær
mineraler