Skjold Olie mod Flåter, insekter og lopper 500 ml.

kr. 189,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 5707179920010 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Når du og dit kæledyr tilbringer mange herlige timer med motion, træning og leg i naturen, kan det være svært at undgå uønsket indblanding fra insekter, lopper og flåter. Tægetangen kommer frem, kemikalier dryppes i nakken, og hunden plages af kløe og svie fra insektstik og loppebid. Skjold reducerer angreb af flåter, insekter og lopper betragteligt helt uden brug af kemikalier og kunstige tilsætningsstoffer.

Skjold virker insektafskrækkende, fordi den indeholder en unik sammensætning af koldpressede olier og økologiske urter. Den nøje udvalgte urteblanding bevirker, at skovflåter, lopper og insekter ikke bider sig fast i din hund. Samtidig har urterne en markant lindrende effekt på kløe og svie og understøtter helingsprocessen efter insektstik og loppebid.

De hjemmedyrkede urter i Skjold er høstet skånsomt og tørret ved lave temperaturer. På den måde bevares de aktive og gavnlige indholdsstoffer. Når du bruger Skjold kan du derfor ikke alene undgå voldsomme allergiske reaktioner på kemisk behandling – du skåner også vandløb og miljø samtidig med, at du passer godt på din hund og kat.

Dansk koldpresset økologisk rapsolie 46%, dansk tobis olie 30%, vegetabilsk special olie 1%, (urteblanding 23%)

Økologisk urteblanding: Kamille, morgenfrue, knust hvidløg, røllike, agerpadderokke, melisse, ingefær, marietidselfrø

Analytiske bestanddele:
Råfedt 78,50%
Lignin 4,55%
Råaske 2,58%
Råprotein 2,50%
Energi 30 MJ/kg

Vejledning om anvendelse:
1 ml. per kilo kropsvægt per dag. Skjold gives over foderet.
Dosering afpasses din hund eller kats aktuelle vægt.
Skjold er effektiv mod lopper og flåter hele året. Specielt i foråret hvor naturen vågner er din hund ekstra udsat for bid af flåter

Holdbarhed:
24 måneder fra fremstillingsdato.

Yderligere information

Vægt 0,6 kg