Zylkene 75 mg 30 stk

kr. 199,00

2 på lager

Varenummer (SKU): 3605874332393 Kategorier: ,

Beskrivelse

Zylkène er et tilskudsfoder baseret på naturlige råvarer, der kan hjælpe hunde og katte til bedre at håndtere situationer forbundet med uro og utryghed.
Produktet indeholder det naturlige Alfa-casozepin, der er et mælkeprotein, som bevirker til en afslappende effekt uden at virke sløvende på dyret. Mælkeproteinet er det sammen som hvalpe og killinger får, når de dier mælk hos deres mor, og har altså en naturlig beroligende effekt.
Zylkène sikrer, at dyrene lettere kan tilpasse sig utrygge situationer og på den måde kan mange adfærdsmæssige problemer undgås. Det anvendes af mange dyrlæger, adfærdseksperter samt dyreejere med overbevisende effekt. Oplagte situationer til brugen er ved rejser, dyrlægebesøg, pensionsophold, alene hjemme udfordringer, Fyrværkeri og nye omgivelser eller familiemedlemmer.
Zylkène kommer i små kapsler, der kan tildeles dyret hele eller de kan åbnes og indholdet drysses ud. Dette sikrer nem håndtering og mulighed for at give produktet til alle hunde og katte. Det er fri for konserveringsmidler samt laktose og må tildeles alle aldersgrupper samt drægtige og diegivende dyr.
Produktet fås også i styrkerne 225 mg og 450 mg for større hunde.

Vetoquinol er en fransk medicinalvirksomhed med erfaring siden 1933. De er repræsenteret i 23 lande verden over og producerer samt udvikler efter nyeste viden og teknologi. Deres tilskudsprodukter til smådyr udvikles efter samme høje standard som deres lægemidler, hvilket sikrer produkter af højeste kvalitet.

Yderligere information

Vægt 0,2 kg