Hartog Comfort 18 kg.

kr. 299,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 8717306750400 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Hartog Comfort – Tilsat essentielle vitaminer og mineraler
Et struktur- og fiberrigt foder med essentielle vitaminer, mineraler og sporstoffer, som dækker hestens behov så du ikke behøver at give andre tilskud.

Comfort er kornfrit og lav på sukker med en rigtig god proteinkvalitet

Comfort er lav på sukker og stivelse helt perfekt til den nøjsomme hest eller pony, der har let ved at tage på. Din hest får sin energi fra mange forskellige fibertyper for at give en god diversitet til hestens tarmflora. Derudover indeholder Comfort ærteprotein og lupiner som leverer højkvalitet protein, for optimal muskelfunktion.

I øvrigt er Hartog Comfort helt fri for soja og palmeolie.

Sammensætning:
Tørret græs, Hø, Græspiller, Glycerin, Hørfrø, Kalciumkarbona,t Monokalciumfosfat, Ærteflager, Lupinflager, Magnesiumoxid, Tørrede gulerødder, Salt.

Hvem henvender foderet sig til?
Som udgangspunkt henvender Hartog Comfort sig til alle, der ønsker at fodre korn og melassefrit eller til dig, som har en hest, der har let ved at tage på og som egentlig er dækket fint ind på grovfoder. Dig som sætter pris på at fodre fiberrigt og med optimal tyggeaktivitet og spytproduktion.

Kan jeg ride stævner på Hartog Comfort?
Ja, det kan du uden problemer gøre. Vi anbefaler dog at du tager kontakt til vores foderrådgivning for at sikre din hest får de rigtige mængder, så vi er helt sikre på at din hest får alt den har brug for i den givne situation.

Yderligere information

Vægt 19 kg