Salvana Icelandic Balance 15 kg

kr. 489,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 5700000007928 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Vitaminer og mineraler tilpasset den islandske hest!
Island er kendt for deres svovlkilder, det høje svovlindhold findes derfor også i jorden og i vegetationen. Islandske heste har derfor gennem generationer tilpasset sig en ernæring med et højt svovlindhold. Det er vores filosofi at den Islandske hest, som lever udenfor Island, har brug for at få dækket det manglende indhold af svovl i grovfoderet gennem tilskudsfoder for at undgå en ernæringsmæssig ubalance. Denne svovlforsyning bliver dækket af Salvana Icelandic Balance og giver den Islandske Hest optimale ernæringsforhold. Der er i dette produkt også ekstra Zink, B-Vitaminer, E-Vitaminer og en høj mængde Organisk Svovl. Og Svovl er ikke bare Svovl – det er vigtigt at svovlkilden er biotilgængelig og derfor har vi valgt at tilføre alt svovlen i organisk form. Disse mineraler og sporstoffer henvender sig til heste med hud udfordringer, ikke bare Islandske Heste, men også alle andre racer, der måtte have samme udfordringer eller lignende der påvirker huden.

Produktet er pelleteret og passer derfor som krybbefoder alene eller sammen med måske noget strukturfoder (f.eks. Dengie Alfa-A Melassefri) der sammen med fulddækkende vitaminer, mineraler og sporstoffer er en sund og naturlig krybbefoderblanding. Smagen er attraktiv idet der er tilsat en naturlig æblearoma. Salvana Icelandic Balance er ideel til den nøjsomme hest, der ikke skal have andet end grovfoder, men stadig dækkes korrekt ind på vitaminer og mineraler. Salvana Icelandic Balance er presset uden korn og er derfor 100% kornfri og ultra lav på sukker og stivelse, derfor er de yderst velegnede til heste med stofskifte udfordringer også. Produktet er tilpasset danske jordbundsforhold og dermed dansk grovfoder, det giver en tryghed for korrekt afstemning af den samlede foderplan. Salvana Icelandic Balance er et helårsprodukt og kan derfor anvendes om sommeren tilsåvel som om vinteren. Det er en super løsning for dig der ønsker det skal være nemt, uden at gå på kompromis med korrekt fodring eller kvalitet.

Salvana har over 100 års erfaring og har igennem tiden altid været lig med kvalitet. Bevidstheden omkring høj kvalitet i produktionen er i flere årtier dybt forankret. Gennem årene har kvalitetskontrollen udviklet sig til kvalitetssikringssystemer, som bliver tydeliggjort med de talrige certifikater. Det giver til forbrugeren en kvalitet man altid kan stole på. Alt Salvana foder produceres uden genteknik.

Yderligere information

Vægt 15 kg